Sådan får du haven til at stå skarpt

Kan du kigger ud på din egen have, og derefter over på naboens og mærke en smule jalousi over at deres står så skarpt? Eller har du måske bare lyst til, at din egen ikke skal kunne sættes en finger på? Det er ganske normalt, og dertil heller ikke så mærkeligt hvis man måske ikke lige ved helt, hvordan man skal gribe det an. Derfor kan du med fordel læse med her, hvor der vil blive beskrevet nogle gode råd til at få ens have til at spille maksimalt.

Græsplænen

Det første man oftest opdager, og kan blive kritiseret på, er ens græsplæne. Der er nogle, der virkelig gør det til en fryd, at den bare står i orden, hvilket også er dybt forståeligt. Hvis vi lige et øjeblik antager at din græsplæne er fyldig og grøn, og at du godt ved at man skal sørge for at slå den regelmæssigt, hvad mere kan man så overhovedet gøre? Jo, man kan benytte sig af græstrimmere med ledning til at gøre siderne af ens græsplæne mere definerede. Med en græstrimmer kan man meget målrettet gå efter de uhumske græsstrå, der vipper henover ens fliser, eller op mod hegnet.

Fliserne

Det næste, der er lige til at gå til, må være fliserne. Hvis man har haft fliser bare et kort stykke tid, ved man hvor trælse de er at holde i stand. Med både ukrudt og flisepest ville man være fristet til at droppe dem helt, hvis ikke det altså så så godt ud når det endelig var klaret. Uheldigvis er der kun en vej frem, når det kommer til fliser, og det er at finde havehandskerne frem og gå i gang med det beskidte arbejde. Mange steder kan man finde forskelligt værktøj, der vil gøre opgaven nemmere, men det handler bare om at komme i gang!