Hvad gør du, når det regner?

Vi er alle godt bekendt med det danske vejrs mange sider. Det er ikke nemt at gennemskue, hvilket vejrfænomen man støder på, når man står op om morgenen. Men hvad gør du så, når vejret uforudsigeligt skifter? At være på vej på arbejde og først på halvvejen blive gennemblødt af en byge, er næsten værre end at tage af sted i regnvejr.

Når vejret bliver uforudsigeligt, bliver din påklædning det også. Så hvordan beskytter du bedst dig selv mod Danmarks svingende vejr? Hvis du heller ikke er helt sikker, kan du læse med for gode tips til, hvordan du kan lære at være på forkant med vejret.

Kom forberedt!

Ja, det giver sig selv, at den bedste måde, at forberede sig på udfordrende vejr, er ved at komme forberedt. Men, hvordan?

Der er flere måder at sikre sig, at dit outfit når tørt frem til arbejdspladsen eller hjem. Du har måske hørt, at hunden skulle være menneskets bedste ven. Men for dansken kan man diskutere, om hunden måske må vige for paraplyen. Der er nemlig intet der kan redde en frisure eller et flot outfit som en paraply! Du kan desuden vælge at style din paraply som et accessoires til dit outfit. Så selv hvis det ikke skulle regne, kan paraplyen tilføje et fedt touch til dit tøjvalg.

Ligeledes er Regntøj et must for at bevæge sig sikkert rundt i det danske vejr! Også regnjakken kan styles til dit outfit. Jakken er ofte tyndere end andre og kan derfor hænge over skulderen som en tyk trøje eller bruges som et ekstra lag i din styling.

Fryser du?

Hvis det er minusgrader udenfor, er det nok ikke regn du skal frygte – men du kan til gengæld godt forberede dig på sne! Det er både slud og sjask du nu kan se frem til, og det går særligt ud over fodtøjet. Sørg derfor for at anskaffe dig nu vinterstøvler, der bliver imprægneret, så du ikke skal døje med våde og kolde tæer hele december måned.

Du kan også allerede nu begynde at forberede dig på, hvilken slags gummistøvle du har lyst til at gå med denne sommer. Hvis du tager ejerskab over støvlen, kan gummistøvlen godt blive implementeret som et stilet element i dit outfit. Du kan overveje hvor højt et skaft, du ønsker at have på dine gummistøvler og hvilke farver, der ville passe godt til din stil.