Nyd aftenerne i en lækker sofa

Slås I tit om, hvem der skal have den ende af sofaen, der har en chaiselong, eller har I slet ikke en? Hvis man har pladsen til en stor sofa, så er det med at udnytte det, for det er typisk det sted, der bliver brugt rigtig mange timer, når man kommer hjem fra arbejdet eller i løbet af aftenen. Men hvis I ikke føler, I har god plads at sprede jer på, er det måske på tide at kigge sig om efter en ny?

En u-sofa giver plads til, at hele familien kan sidde samlet omkring et sofabord i midten, uden man skal slås om pladsen, men man kan også sidde i den, således at de to, der har hjørnerne, begge kan sidde med benene strakt og næsten lægge sig ned. Det er den perfekte position, hvis I er klar på bare at se en film og slappe af, så I kan komme helt ned i gear. Klik her og find din nye u sofa.

Materialer og størrelse

Selvom der er tale om en u-sofa, betyder det ikke, at de alle er udformet ens. Her er stadig individuelle forskelle på størrelsen, så det kan være, I lige skal have målt op derhjemme og vurderet, hvor stor en sofa, der egentlig er plads til. Det kan være, I er nødt til at gå på kompromis og overveje, om der så stadig er plads til lænestolen, eller om der er andre ting i indretningen, I skal have ændret, for at der bliver plads.

Samtidig er materialer noget af det, der virkelig kan skille folk. Vil I gerne have en klassisk sofa i læder, der er sindssygt flot, hvis den plejes ordentligt, eller er I mere til tekstilsofaer, hvor I kan få alverdens forskellige farver og stoftyper, som kan skabe liv i jeres stue? Det er op til jer.