Bliver din bolig for varm i solskinsvejr? Her er løsningen

For de fleste danskere er det en befrielse, når vinter og kulde endeligt bliver erstattet af sommer og varme. Det er rart at komme ud i solen og få luftet sin krop efter en lang vinter, og det er en vigtig del at det gode liv at komme udenfor i det gode vejr, inden vinter og regn atter blæser ind over landet.

 

Men selvom sol og varme er dejligt, så kan det selv i Danmark nogle gange blive for meget af det gode. I rum med store vinduer vendt mod syd, eller i rum med ovenlysvinduer, er overophedning fra solen et reelt problem i årets varme måneder, og det er noget, som kan gøre et lokale som eksempelvis et soveværelse eller en stue helt umuligt at opholde sig i.

 

Det er er problem, som kan påvirke din nattesøvn og dit generelle velvære indenfor på en varm dag, og derfor kan det naturligvis betale sig at gøre noget ved problemet.

 

Men hvordan stopper du solens varme i at komme ind i dit hus på en varm dag? Det gør du bedst med udvendig solafskærmning ved de vinduer, der er mest udsatte for solens varme.

 

Få mere information om mekanisk udvendig solafskærmning og find ud af, hvorfor det er et godt valg til netop din bolig.

 

Nem solafskærmning med mekaniske solafskærmning

Udvendig solafskærmning er 4-5 gange mere effektiv i forhold til at holde solens varme ude end indendørs solafskærmning. Derfor er det ikke nok bare at trække gardinerne for, når solen skinner.

 

Men hvordan skal du dog operere en udvendig solafskærmning, hvis den sidder højt oppe på en husmur eller på dit hustag?

 

Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om, for du kan få mekanisk udvendig solafskærmning, som du nemt kant styre inde fra din bolig.