Tilbehør til køkkenet

Alle har ét køkken i deres hjem. Om du deler det med bofæller, din familie, har det helt alene eller bor på kollegie, så har du et køkken; et hjemmets hjerte. Køkkenet er hvor du laver mad, drikker kaffe, snakker med dine veninder, fodrer børnene, vasker op, skriver e-mails og har hjemmekontor, hvis du ikke har noget skrivebord. Det er i køkkenet du henter natmad, laver kaffe, spiser nudler sidst på måneden – når du nu bruger så meget tid i dette rum, skal det også være i orden; på alle måder.

Smarte løsninger og optimering af pladsbrug

For at optimere din opbevaring kan du starte med at tømme alle skabene (du vil nok blive overrasket over nogle af de ting du finder derinde). Når du har fundet din forsvundne hvidløgspresser og den der gaffel du troede du havde smidt væk, kan du begynde at sortere og smide ud – inden tingene ryger tilbage i skabet kan du putte dem i klar opbevaring (af plast eller glas), således at du kan se dem når du åbner lågerne.

Alle de store knivbrands og det vigtigste tilbehør i én webshop

Den ting der ofte ikke bliver udskiftet så tit som den burde er køkkenknive; med en ny kniv skærer du hurtigere og mere præcist, og derfor vil det i enden spare dig tid at anskaffe dig en række nye køkkenknive og en fin holder til disse. Find alle de store knivbrands og det vigtigste tilbehør i én webshop: shop her. Udskift i samme omgang alle dine skærebrætter, der nok er fulde af ridser efter års brug.

Mindre maskiner og opbevaring af disse

Kaffemaskiner, air-fryers, juicepressere og alverdens andre sjove maskiner du har fået i firmagave eller købt på tilbud: hvor skal du dog gøre af dem? Ryd ud i dine køkkenskabe og gør plads til de maskiner der ikke er særligt flatterende på køkkenbordene og sæt dem du bruger oftest forrest: for eksempel bliver smoothie-blenderen nok brugt oftere en ismaskinen.