Står du i en flytning? – Dette skal du huske i din nye bolig

Det er altid ret stressende at skulle flytte. Hvilke ting skal man anskaffe? Hvad er vigtigt? Mange af tingene kan du selvfølgelig tage med fra din gamle bolig, men nogle af tingene skal garanteret skiftes ud, da de ikke kommer til at passe i din nye bolig, eller fordi du blot trænger til noget nyt.

Lamper og andet belysning

I disse mørke måneder er det vigtigt med noget godt belysning, da der stadig hurtigt bliver mørkt udenfor. Du kommer til at fortryde det, hvis du ikke får anskaffet dig nogle lamper på forhånd, da du ellers kommer til at mangle belysning i det sene aftentimer. Du kan for eksempel overveje flotte le klint lamper, hvor du helt sikkert kan finde lamper, som vil matche din nye boligs indretning.

Gardiner

En anden vigtig ting i din nye bolig er gardiner – både hvis du nyder at sove længe uden forstyrrelser udefra, men også om aftenen, hvor det er rart at kunne rulle for og få lidt privatliv. Gardiner er derfor uundværlige, da man heller ikke tænker over, at man mangler dem, før man skal bruge dem. Men gardiner er faktisk en ting, som man ikke kan være foruden, så sørg for hurtigst muligt at få målt dine nye vinduer, så dine næste gardiner passer.

Nye møbler

Måske kan du få nogle af dine møbler med fra din gamle bolig, men det kan sagtens tænke sig, at der er nogle enkelte, som der ikke er plads til – eller måske har du plads til større møbler. Men husk at måle dine nye møbler efter, så du ikke køber en for stor sofa eller andet lignende. Det ville hvert fald være ærgerligt at få købt noget, som der så ikke er plads til alligevel, fordi man har taget fejl af målene.