Hvilke brusevæg skal du købe?

Valg af brusevæg kan være en stor beslutning. På flottebade.dk kan du finde alt indenfor brusevægge. Vi vil også meget gerne hjælpe dig i dit valg, hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl.

Hvorfor vælge en glasvæg?

Man skal vælge en glasvæg, fordi det er en smart måde at skabe en bruseniche på. En glasvæg syner let og elegant, i kart glas fremstår den næsten usynlig og lukker masser af lys ind i brusenichen. Derudover er den er enkel at montere, sammenlignet med at opbygge en muret væg.

Hvilke brusevægge findes?

Almindelig brusevæg; Er den type, hvor væggen er monteret i 90° ud fra en mur, så den på den måde danner et hjørne, hvor man kan gå ind bag væggen for at bruse. En almindelig brusevæg, støttes typisk af en støttestang, som stabiliserer væggen. De typiske størrelser ligger imellem 70-100 cm, med en højde på ca. 200 cm.

Fritstående brusevæg; Her taler vi om en væg, som er monteret parallelt med vægge i badeværelset, så den står frit ude i rummet og med adgang fra begge sider. En fritstående brusevæg vil væres støttet af en to støttestænger, én i hver ende af glasset. En fritstående brusevæg vil ofte være noget man bruger, der hvor størrelsen er mere end 110 cm. og måske så stor, at der kan være plads til 2 brusere.

Gulv til loft løsning; En brusevæg, som laves efter mål, kan i mange tilfælde vælges som en gulv til loft løsning. I det tilfælde, slipper man for støttestænger. Det giver en moderne og virkelig enkel og flot løsning.

Mode indenfor brusevægge!

Som med andre produkter, så er der også mode indenfor brusevægge. De helt store trends i disse år, er løsninger, hvor glasset er i bronzetone, eller gråtone, gerne i kombination med profiler og støttestænger i messing, eller sort. Også New York inspirerede løsninger med sprosser, er utrolig populære.