Hvad ville du gøre, hvis der ikke fandtes batterier?

Det er værd at overveje, hvad du ville gøre, hvis der ikke fandtes batterier. I dag bruger vi nemlig batterier til et hav af forskellige ting. Det ville være et stort problem, hvis de ikke fandtes mere. Men har du overhovedet tænkt over, hvad der bliver brugt batterier til?

En mindre sjov hverdag uden batterier

I dag har alle børn legetøj, der er forsynet med både lys og lyd. For at legetøjet virker, kræver det, at der er et eller flere batterier i det. Uden batterier vil børnene få en mindre sjov hverdag, da de skal undvære alt det sjove legetøj, der kan larme og lyse. 

Det har børn naturligvis gjort før. Men det er nu meget sjovere, når legetøjet kan sige en lyd, lyse, bevæge sig eller andet.  

Ingen batterier giver et anderledes liv 

Hvis alle batterier forsvandt fra jordens overflade, ville det også give en anderledes hverdag for de voksne. Det vil ikke længere være muligt at sidde i sofaen og skifte kanal på fjernsynet, da fjernbetjeningen skal bruge batterier for at virke. 

Derudover vil badevægten ikke længere kunne hjælpe dig med at se, om du skal i gang med at passe på vægten eller ej. Du skal ydermere bruge en lanterne med et stearinlys, når du ellers ville have brugt en lommelygte. Dette er kun et lille udpluk af, hvordan livet ville komme til at se anderledes ud uden batterier.