Flotte møbler giver personlighed til din stue

Vores stue fungerer ofte som en hyggekrog, hvor vi kan slappe af alene eller i fællesskab med familie og venner. Derfor er det for mange vigtigt at få indrettet sin stue, så den bærer præg af hvem vi er og hvad, der får os til at føle os hjemme.

Tv-området

Mange har et fjernsyn stående eller hængende i deres stue. Her kan vi samles og se en god film eller følge med i de skøre tv-shows, som spiller ugentligt. Når vi vælger et fjernsyn, kan det være en god idé at overveje hvilken størrelse, som passer til din stue. Tv-størrelsen kan både komme an på, hvor stor væggen er, og hvor tæt på din sofa eller stole er fra fjernsynet.

Til fjernsynet, kan det være en god idé at anskaffe et tv-møbel. Det kan for eksempel være, at dit fjernsyn skal have noget at stå på, men møblet kan også pynte eller fungere som opbevaringsmøbel af fx bøger, tv-ledninger eller diverse spilkonsoller. Der kan være, at du i dine overvejelser, også skal vurdere hvor stort dit tv-møbel skal være, og hvilken farvenuance du ønsker, hvis den eksempelvis skal passe til resten af stuen.

Hyggekrogen

Det kan også være relevant at lave sig en hyggekrog, hvor I kan samles eller sidde og se en film. Alt efter hvilken størrelse lejlighed du har, er der måske nogle bestemte stuemøbler, som passer ind i dit rum. Det kan for eksempel være, at du gerne vil have en sofa eller to, som du kan slænge dig i efter en travl hverdag. Eller måske du også kunne tænke dig en lænestol eller flere, da pladsen er sparsom. Ydermere kan det være, du vil centrere et sofabord i hyggekrogen, så du kan servere lækre snacks og stille drikkevare. Måske du også vil pynte op med nogle tæpper og puder.