Detaljerne fuldender din indretning

Det smukke ligger i detaljen. Det gælder for mange ting her i livet. Det gælder for personligheder, med unikke karaktertræk. Det gælder for smukke haver, men unikke blomster. Det gælder også for dit hjem. De små detaljer gør forskellen. Det er dem, som gør det til dit hjem, og som gør det smukt og unikt. Du kan jo finde hjælp og vejledning med Gratis booking af gardin-montør til adressen eller få hjælp til sprøjtelakering og sprøjtemaling af møbler. Det er nemlig ikke nogen skam at bede om professionel hjælp til at gøre din bolig endnu mere gennemført.

Gardinerne passer til stemningen

De rigtige gardiner kan fuldende stemningen i din stue. Et par flotte gardiner fra loft til gulv giver en tyngde, en mystik og en ro, som indbyder til hygge og afslapning. Det kan også være, at du har brug for at justere lysindfaldet i løbet af dagen, så du kommer i den helt rigtige stemning, afhængigt af dit energiniveau. Solens stråler ind gennem vinduet er noget, som kan bringe lykke i ethvert sind. Og når gardinerne passer helt perfekt ind med et mønster, som matcher puderne, eller en farve, som komplimenterer din sofa, så går det hele op i en højere enhed.

Den røde tråd

Og hvis du gerne vil have det hele til at passe bedre sammen, så kan du med fordel male og restaurere dine møbler, så du får et gennemgående farvetema. Teknikken kan godt være lidt svær, for ikke alle overflader er lette at male på ny. Derfor kan du med fordel afsøge lidt professionel hjælp til at skabe den røde tråd i din stue. Dermed ikke sagt, at du skal male alle dine møbler røde. Det kan være, at du har en anden farve, som skal skabe netop dine fine detaljer, og så kan du lade Birthe Kjær male byen rød.